Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia ei ole vaikea löytää nykypäivänä. Vakuudettomia lainoja on tarjolla aina 50 eurosta kymmeniintuhansiin euroihin. Pikavipin saaminen ilman vakuuksia on täysin vaivatonta ja helppoa, jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja olet täysi-ikäinen. Kulutusluottoa hakiessa hakukriteerit tiukentuvat muutamissa asioissa. Esimerkiksi sinulla täytyy olla vakituiset, yli 12 000 euroa ylittävät vuositulot, usein vaaditaan korkeampaa ikää kuin 18 vuotta, sekä Suomen kansalaisuus ja vakituinen postiosoite Suomessa. Lainaa ilman vakuuksia 2012 on teksti, jossa kerrotaan uusimmat pikavipit ja kulutusluotot vuodelta 2012. Sivuilla kerrotaan vain luotettaviksi havaituista pikavippiyrityksistä, eikä niinkään tuntemattomista yrityksistä, jotka ovat saaneet huonoa asiakaspalautetta. Klikkaa itsesi siis sivulle http://pikavippiilmanluottotietoja.fi ja lue mistä kaikkialta voit vakuudetonta lainaa saada!

Pikavippi ilman luottotietoja

Siitä asti, kun pikavippejä alettiin tarjoamaan Suomessa, ovat kuluttajat kertoneet, kuinka joku pikavippiyritys tarjoaa pikavippejä ilman luottotietoja. Tiedettävästi on olemassa vain yksi yritys, joka tarjoaa pikavippejä ilman luottotietoja ja ottaa vastineeksi jotain vakuudeksi tai henkilötakaajan. Se on siis mahdollista. Uuden lain mukaan pikavippejä ei saa tarjota luottotiedottomalle. Yksi syy näihin huhuihin voi olla se, että pikavippiyrityksessä on yksinkertaisesti tullut kömmähdys ja lainanhankijan hakemus on luistanut luottotietojen tarkistuksesta suoraan hyväksymiseen. Toinen vaihtoehto on, että lainanhakija on luullut luottotietojensa menneen, mutta näin ei olekaan käynyt. Kolmas vaihtoehto on se, että lainanhakijan velka on mennyt kyllä perintään, mikä ei tarkoita heti, että maksuhäiriömerkintä on merkattu, mutta lainanhakija luulee niin ja olettaa luottotietojensa menneen, mutta on kerinnyt saada lainaa ennen kuin merkintä on merkattu luottotietoihin. Luottotietoihin merkintä voidaan merkitä vasta, kun on lähetetty kaksi muistutuskirjettä laskusta ja kaksi perintäkirjettä. Toisessa perintäkirjeessä täytyy olla mainittuna, että jos velkaa ei makseta, se voi johtaa maksuhäiriömerkintään. Maksuhäiriömerkintä voidaan merkata vasta 21 päivän jälkeen perintäkirjeen lähettämisestä.

Luottotietojen menetys ei ole mukava asia, se vaikeuttaa monia arkisia asioita, esimerkiksi vakuutuksen saamista, pankkikortin saamista, lainan saamista tai asunnon vuokraamista. Älä siis pelleile asialla, vaan maksa laskusi viimeistään, kun ne menevät perintään. Säästyt myös monilta kalliilta muistutusmaksulta ja velan korkojen maksamiselta, sillä joskus ne velat on silti maksettava, oli se niin tai näin.